6 Şubat 2018 Salı

Coinpot BTC Kazan

Coinpot, bitcoin, dogecoin ve litecoin destekleyen bir micropayment sitesidir. Kullanımı ve arayüzü çok basit olan coinpot ayrıca kendi içinde coinlerinizi birbirine çevirebileceğinizi exchange işlemini de ÜCRETSİZ FEE’SİZ yapmaktadır.Coinpot bildiğiniz gibi bir micropayment sitesidir. Anlaşmalı sitelerden her 30dk da veya en az 5 dk’da 1 girip istenilen chaptayı doldurduğunuzda size ufak ufak bitcoin, doge, litecoin vermekteydi.
Şimdi, coinpot’ta 2 önemli güncelleme gözümüze çarpmakta. Biri, artık 3 adet coinimiz yok. Artık bitcoin cash (yeşil) ve Dash(mavi) desteklediğinide görüyoruz. İkincisi, ve en güzeli artık browserlarımız üzerinden istediğiniz coin için mining yapabileceksiniz. Tabi ki çok çok güçlü makinalar yanında sizin pc’lerinizin katkısı çok az olacağı için bu bireysel bir mining değil, sizlerin işlemci ve ekran kartı güçleriniz birleşir ve coinpot adına kazı yapılır ardından her kişi ne kadar güç ile kazdıysa bu kullanıcılara dağıtılır.
Coinpot ile kazanabilirsiniz. Bunun için coinpot destekli siteleri bilmeniz gerekmekte, ilk önce coinpot’a üye olunuz ardından
Coinpot, şimdilik sadece
Bitfun,
Bonusbitcoin,
Moon Cash
Moondogecoin,
Moonbitcoin ,
Moonlitecoin
Moon Dash siteleri ile birlikte çalışmaktadır. Bu sitelerden aldığınız faucetler anında coinpot hesabınıza yansır.
Her 30 dk bir bu siteleri ziyaret ederek alacağınız faucetler anında coinpot hesabınıza yansır. Kullanımı basit olan bu sistemleri kaçırmayın. Bitcoin 10bin dolar olursa. Şimdi kazanacağınız 1000 satoshi’lerin 1 dolar olacağını unutmamak gerekir. Bu yüzden akmasada damlayan bu sitelerden yeteri kadar faydalanıp 3-4 seneye hiçbir para yatırmadan nasıl 100 lerce dolar kazandığınızı hatırlayıp bende treni kaçırmamışım dersiniz. Hepinize iyi kazançlar…..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder