6 Şubat 2018 Salı

Bitcoin Musluklarının Amacı

Bitcoin’i Yaygınlaştırmak

Musluklar, yeni insanlara bitcoin veya altcoinleri tanıtmak için mükemmel bir yoldur. Musluğun çoğunluğu yeni kullanıcılara bilgi verirken, onlara ücretsiz paralar da sunarak, satın almadan önce denemelerini sağlayabilir, gerçek parayı koymadan önce iki veya daha fazla test işlemi yapmalarına imkan verir. Bitcoin tecrübesi çok yeni ve belki de parasını yatırmaya güvenmeyen insanlar için biraz karmaşık olduğundan, dijital para birimini teşvik etmek ve yeni kullanıcılar getirmek için musluklar faydalı bir yoldur.

Trafik Almak

Musluklar trafik yoğun web siteleridir. Bedava para veren siteye trafik çekmek çok zor değildir. Bir web sitesi, Bitcoin kullanıcılarına, özellikle de yeni kullanıcılara tanıtım için başka içerik veya hizmetler içeriyorsa, bir musluk onları marka bilgisine aşina kılmak için harika bir yoldur.

Para Kazanmak

Bir musluk sitesinden tek başına sağlıklı bir kâr elde etmek, popüler bir musluğu yapmaktan çok daha zor ancak yine de mümkündür. Bugünlerde bu sitelerin bir yeri vardır, bu yüzden çok rekabetçi bir pazar ve ödediğiniz paraların maliyetini karşılamak için reklamdan yeterince kazanmak neredeyse imkansızdır. Bir web sitesine ek içerik ekleme veya benzersiz veya ilginç bir içerik oluşturma, Bitcoin musluk için gelir elde etmenin tek yoludur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder